сряда, 10 февруари 2010 г.

Не „бомби” ами бомби


Статистика: Девет от всеки десет мъже предпочитат жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет.

Жените вече не са това което бяха само преди година-две. Свърши романтиката, свърши настървението с което мъжете отправяха любопитен и хищен поглед към пищните женски гърди. След ерата на силиконовите гърли идва ерата на взривоопасните жени. Преставате си само вървите си по улицата, а срещу вас се задава мило и на пръв поглед невинно създание с пищни форми. Вие хвърляте небрежен поглед към деколтето на това създание въплъщение на красотата и нежността и бум… Не, не си мислете, че това е сюжет на болен холивудски сценарист, не това е най-новата терористична мода. Това е върха на омразата към човечеството. Красавицата избухва, вместо силикон в пазвата си крие имплантирана адска машина.

Как може нормален разум да проумее такова нещо? Кой луд мозък би измислил да имплантира в женски гърди бомба с закъснител? Защо женските бомби се превърнаха от мъжка мечта и храна за децата ни в нещо толкова зловещо? В какъв свят живеем и на къде сме тръгнали?
Направо съм ужасен! Добре е, че съм женен и не съм изложен на риска да се взривя правейки секс с пищна дама, която да се разпадне на съставните си части пред погледа ми.

Внимавайте цицомани! Внимавайте на мода са пак жените с малки гърди или, ако не са модерни то поне са по-безопасни именно поради липсата на бомби. Идеята да правите секс без риск е за предпочитане пред взривоопасният такъв. За финал ще споделя една от сентенциите за женските гърди на великия познавач Казанова, който още преди стотици години е прозрял, че има нещо гнило в пищните женски гърди „Женските гърди е достатъчно да са с големината на мъжката шепа, която им се радва. Всичко останало е разхищение, което само разсейва”

Няма коментари:

Публикуване на коментар